MENU
personalbranding_fotograaf_haarlem_ondernemer_twentytwelvephotography

Personal Branding fotografie

Je bent ondernemer, hebt een prachtig bedrijf en wil dat natuurlijk laten zien aan jouw ideale klant. Ik help jou graag om dit te bereiken met sprekende personal branding foto’s! Samen maken we foto’s waarin ik jou in een ongedwongen en vertrouwde sfeer vastleg. Voorafgaand bespreken we waar jij behoefte aan hebt, wat je wil laten zien en hoe we dit naar een serie gave foto’s kunnen vertalen. Ik denk daarin graag met je mee. De shoot vindt plaats op een locatie die past bij jouw bedrijf en persoonlijkheid.

» Het resultaat van een shoot met mij? Een leuke dag, te gekke foto’s van jezelf, een boost voor je branding en een momentopname waar je later met trots op terug kunt kijken. Want jouw groei staat nooit stil. «

personal_branding_shoot_ondernemer_twentytwelvephotography
personal_branding_shoot_ondernemer_twentytwelvephotography
personalbranding_shoot_ondernemer_twentytwelvephotography
personal_branding_shoot_ondernemer_twentytwelvephotography
personal_branding_shoot_ondernemer_twentytwelvephotography
personal_branding_shoot_ondernemer_twentytwelvephotography

werkwijze en informatie

1. first things first

Voor de shoot maken we (telefonisch) kennis. We bespreken jouw wensen en ik denk met je mee hoe we de shoot gaan vormgeven en welke locatie daar bij past.
Vooraf ontvang je van mij alle informatie voor de shoot, inclusief kledingtips. Ook kijken we naar een moodboard.

2. tijdens de shoot

Geen zorgen, ik laat je niet poseren. Ik vind het belangrijk dat er een fijne sfeer is en er gelachen kan worden. Je zult zien, binnen no time ben je de camera vergeten. Tussendoor krijg je van mij een sneak-peak van de foto’s.

Er is altijd ruimte om van kleding te wisselen. Indien je kiest voor een beeldbank shoot is er ook tijd om tussen locaties te wisselen. Sfeerbeelden, bijvoorbeeld van jouw product of jouw werkwijze, maken we ook. Zo krijg je van mij een serie foto’s terug die afwisselend, maar toch één geheel zijn.

3. na de shoot

Na de shoot ga ik aan de slag om de mooiste beelden te selecteren en zorgvuldig na te bewerken, zowel in kleur als zwart-wit. Deze foto’s ontvang je in een online prive galerij.

Het resultaat: je hebt een leuke dag gehad, beeldmateriaal om jouw onderneming een méga boost te geven en foto’s om met trots en zelfvertrouwen naar te kijken!

waar ga jij voor?

investeer in jouw onderneming

Personal Branding I

hét pakket om jouw zichtbaarheid een boost te geven
- concept bespreking voor de shoot
- 2 uur fotografie
- portret en sfeerbeeld
- kledingwissel mogelijk
- 20 foto's in hoge en web resolutie
€349

Personal Branding II

- concept bespreking voor de shoot
- 4 uur fotografie
- portret en sfeerbeeld
- kleding + locatiewissel mogelijk
- 40 foto's in hoge en web resolutie

€599

Prijzen zijn gebaseerd op samenwerking met één persoon, en exclusief btw en inclusief reiskosten in de regio Haarlem. Ik kom graag naar je toe op een andere locatie, ik reken daarvoor €0,35 p/km vanaf Haarlem. Bij elke opdracht gelden mijn algemene voorwaarden.

CLOSE