MENU
personalbranding_fotograaf_haarlem_ondernemer_twentytwelvephotography
Je bent ondernemer, hebt een prachtig bedrijf en wil dat laten zien aan jouw ideale klant.

Ik help jou graag om dit te bereiken met sprekende personal branding foto’s. Samen maken we foto’s waarin ik jou in een ongedwongen en vertrouwde sfeer vastleg. Voorafgaand bespreken we waar jij behoefte aan hebt, wat je wil laten zien en hoe we dit naar een serie gave foto’s kunnen vertalen. Ik denk daarin graag met je mee, en heb een netwerk van stylisten, locaties en visagisten om mij heen die jouw shoot naar een nog hoger niveau kunnen tillen. Naast mijn bevlogenheid voor fotografie, heb ik ook jarenlange ervaring in (online) marketing – dit maakt dat ik op veel fronten met je kan meedenken en extra waarde bied.

Het resultaat van een shoot met mij? Een heerlijke dag, te gekke foto’s van jezelf, een boost voor je branding en een momentopname waar je later met trots op terug kunt kijken. 

SHOOTDAY

15 oktober & 20 oktober 2023

Binnenkort vinden er weer een volledig verzorgde shootdagen plaats. Na eerdere uitverkochte edities heb ik weer twee prachtige locaties voor jou geregeld in Haarlem en Arnhem! Je haar & visagie wordt gedaan én je krijgt de kans om met inspirerende mede ondernemers te netwerken.

Neem contact op voor meer informatie en de actuele beschikbaarheid, of laat alvast je email achter om op de wachtlijst te komen voor de volgende editie!

personal_branding_shoot_ondernemer_twentytwelvephotography
vrouw lachend
fotoshoot personal trainer voor online marketing
personal_branding_shoot_ondernemer_twentytwelvephotography
verloskundigen_praktijk_onder_de_linde_haarlem
personal_branding_shoot_ondernemer_twentytwelvephotography
personal_branding_shoot_ondernemer_twentytwelvephotography
vrouw juichend
lachende vrouw in couture jurk foto

werkwijze en informatie

1. first things first

Voor de shoot maken we (telefonisch) kennis. We bespreken jouw wensen en ik denk uitgebreid met je mee hoe we de shoot gaan vormgeven en welke locatie daar bij past. De voorpret is begonnen!
Op basis van jouw concept ontvang je van mij alle informatie ter voorbereiding voor de shoot. Een goed begin ... juist!

2. tijdens de shoot

Ik vind het belangrijk dat er een fijne sfeer is en jij je op je gemak voelt. Je zult zien, binnen no time ben je de camera vergeten. Tussendoor krijg je van mij een sneak-peak van de foto’s.

Wanneer je dit wil hoort een outfit en/of locatiewissel ook bij jouw shoot. Sfeerbeelden, bijvoorbeeld van jouw product of jouw werkwijze, maken we ook. Zo krijg je van mij een serie foto’s terug die afwisselend, maar toch één geheel zijn.

3. na de shoot

Na de shoot ga ik aan de slag om de mooiste beelden te selecteren en zorgvuldig na te bewerken. Deze foto’s ontvang je in een online prive galerij. Hier mag je zelf jouw favorieten uit selecteren, die ik vervolgens nog een laatste fine tuning in edit geef.

Het resultaat: je hebt een leuke dag gehad, beeldmateriaal om jouw onderneming een méga boost te geven en foto’s om met trots en zelfvertrouwen naar te kijken!

waar ga jij voor?

investeer in jouw onderneming

Personal Branding

- online live intake
- concept bespreking voor de shoot
- moodboard en tips
- 2 uur fotografie
- portret en sfeerbeeld
- 25 foto's - digitaal geleverd
€599

Personal Branding - OPTIES

- extra uren fotografie
- (kleding) styling
- conceptuitwerking
- visagie en haar
- locatie organisatie
... en nog veel meer!

make it yours!

Prijzen zijn exclusief btw en inclusief reiskosten in de regio Haarlem. Ik kom graag naar je toe op een andere locatie, ik reken daarvoor €0,40 p/km vanaf Haarlem. Bij elke opdracht gelden mijn algemene voorwaarden.

CLOSE