MENU
motherhood fotograaf Haarlem

voor alle liefdes

de band met je kind, kleine babyvoetjes, jullie gezinsleven ... ik leg het met liefde vast!

Wat leuk dat je overweegt om jouw moment door mij vast te laten leggen!

Of het nu een pasgeboren kleintje is, prachtige zwangerschap of jullie familiegeluk: I’m all in!

zwanger

Wauw, er groeit een écht klein mensje in jouw buik. Dit is een van de meest bijzondere tijden uit jouw leven, of beter gezegd: de start van jullie leven samen. Voel jij je on top of the world? Yes! Of vind je het juist een beetje gek of spannend om zwanger op de foto te gaan..? Geloof mij: geen foto's laten maken van jouw zwangerschap is géén optie. De maanden vliegen voorbij, en het is zo bijzonder om dit later terug te kunnen kijken, voor jezelf, maar ook voor je kindje.

De fijnste periode om een zwangerschapsshoot te doen is tussen de 29 en 35 weken zwanger. Dit kan alleen, met je gezin, thuis, in een studio of in de natuur: waar jij je prettig bij voelt!

newborn

Een fotoshoot van een pasgeboren kleintje is misschien wel één van de mooiste cadeaus die je jezelf of iemand anders kunt geven.
Die kleine vingertjes, schattige gaapjes... ik leg alles voor jullie vast, puur en naturel.
De newborn shoot vindt in principe in jullie eigen huis plaats, vertrouwd en in alle rust. Ik maak gebruik van natuurlijk daglicht en fotografeer zonder flitser.
Jullie mini staat centraal tijdens de shoot, maar natuurlijk leg ik jullie als compleet gezin ook vast.

De newbornshoot vindt meestal 1 - 3 weken na de geboorte plaats en plannen we vooraf in. Is de shoot toch eerder/later gewenst? Dan kijken we natuurlijk naar een passend moment.

Lukt het - om welke reden dan ook - niet om in de eerste maand foto's te laten maken? Geen zorgen! Het eerste jaar verandert jouw kindje zo snel en veel, dat eigenlijk elke periode waardevol en bijzonder is om vast te leggen (hoi eerste lachje!).

gezin

Natuurlijk heb je een miljoen foto's van je geliefde(n) op je telefoon. Maar een mooie foto van jullie sámen? Precies... Hoog tijd om dit geluk vast te leggen! We doen dit op een locatie waar iedereen zichzelf kan zijn, bijvoorbeeld in de duinen of juist lekker thuis.

Ik zorg ervoor dat iedereen binnen no-time de camera is vergeten en het ook een fijn moment van aandacht voor elkaar en veel plezier is.

Het mooiste en meest zachte licht bij een buitenshoot krijg je rond zonsopkomst en -ondergang: het bekende golden hour. Wil je dit graag met kleine kindjes doen? Dan raad ik aan om tijdig een shoot te boeken in de lente of herfst, wanneer de zon wat later opkomt of vroeger ondergaat.

shoots

kies jouw pakket op maat

Zwanger of Gezin

1 - 1,5 uur fotografie
thuis, studio of in de natuur
15 foto's
kies zelf je favorieten
online galerij

€375

newborn

1,5 - 2 uur fotografie
alle rust wanneer er meer tijd nodig is
bij jullie thuis
15 foto's
kies zelf je favorieten
online galerij

€399

shoot + album

1,5 - 2u fotografie
zwanger, gezin of newborn
20 foto's
kies zelf je favorieten
online galerij
* incl fine art album *

€449

boeken

Wil je graag een shoot boeken? Te gek!

Om teleurstelling te voorkomen adviseer ik om, zeker voor de zwangerschap & newborn shoots, tijdig te boeken.

Je ontvangt een uitgebreide brochure met meer informatie over de shoot en (kleding)tips ter voorbereiding. Ook hebben we vooraf contact over jouw wensen bij de shoot.

Boeken kan via de contactpagina of de button op deze pagina.

de shoot

Tijdens de shoot help ik jou/jullie om helemaal op je gemak en vol vertrouwen op de foto te gaan.
Ik heb alle geduld met kindjes en help jullie met kleine aanwijzingen om de meest mooie foto's te creëren.

Regelmatig krijg ik van klanten terug dat ze de shoot als heel relaxed en leuk hebben ervaren; en dat is ook precies wat ik wil. Niet alleen de mooiste foto's maken, maar jou ook van het moment zelf laten genieten.

de foto's

Na afloop van de shoot ga ik aan de slag met alle foto’s. Ik selecteer de allermooiste foto’s en bewerk deze zorgvuldig na. Ik doe dit zowel in kleur als zwart wit.

Je ontvangt de foto’s in een online privé galerij. Daar kan je zelf kiezen welke foto's jouw favorieten zijn. Mocht je toch meer foto's willen dan bij het pakket horen, dan kan je deze altijd meebestellen.

newbornfotografie natuurlijk motherhood

RIANNE

We zijn ontzettend blij met de foto’s die Sarah tijdens een newbornshoot heeft gemaakt. De shoot was wat chaotisch met twee kleine kindjes maar ondanks dat hebben we hele mooie beelden gekregen! Naast het mooie resultaat is Sarah ook nog eens een heel leuk mens en is ze goed met kinderen en met vaders die er niet zo’n zin in hebben ;) Kortom, vijf sterren zeker waard!

01
03
zwangerschapsfotografie in de natuur

FLEUR

Sarah is een professionele, aardige en hele fijne fotografe die zowel de zwangerschaps- als de newbornshoot voor ons heeft gedaan. Het resultaat is GEWELDIG. We zijn er heel blij mee en raakten ontroerd toen we het album kregen. De shoots waren fijne ervaringen: ze nam de tijd voor ons, stelde ons op ons gemak en was flexibel.
Mocht je op zoek zijn naar een warme ervaring en tegelijkertijd een mooi resultaat, dan is Sarah degene bij wie je moet zijn!

02
03
zwangerschapsfotografie in de natuur

SASKIA

Sarah is ontzettend goed in wat ze doet - jou op je mooist en meest natuurlijkst vastleggen in een ontspannen setting met goede aanwijzingen tijdens de shoot. Wij hebben bij haar een zwangerschapshoot gedaan. Wij twijfelden of we dit überhaupt wel wilde doen, omdat we dit vaak niet zo mooi vinden bij anderen, maar man wat zijn we blij met de foto's! Ze heeft zulke prachtige foto's gemaakt. Mede door haar ontspannen houding en fijne klik die we met haar voelde was het een middag die zo voorbij vloog en voelde het meer als een moment samen in de duinen en aan zee waar iemand ons ongedwongen vastlegt. Ook communiceert ze heel open en fijn en denkt ze met je mee.

Ze komt ook van ons kleintje foto's maken als ze geboren is. Heel bijzonder en ook deze zullen fantastisch mooi worden :)

03
03

Prijzen zijn inclusief btw en reiskosten in de regio Haarlem. Ik kom graag naar je toe op een andere locatie, ik reken daarvoor €0,40 p/km vanaf Haarlem. Bij elke opdracht gelden mijn algemene voorwaarden.

Met een grote (familie) groep op de foto? Ik help je graag aan een goede doorverwijzing naar een collega fotograaf, zelf fotografeer ik geen groepen. 

CLOSE