MENU
motherhood fotograaf Haarlem

voor alle liefdes

de band met je kind, kleine babyvoetjes, jullie gezinsleven ... ik leg het met liefde vast!

Wat leuk dat je overweegt om jouw moment door mij vast te laten leggen!

Of het nu een pasgeboren kleintje is, prachtige zwangerschap of jullie familiegeluk: I’m all in!

zwanger

Wauw, er groeit een écht klein mensje in jouw buik. Dit is een van de meest bijzondere tijden uit jouw leven, of beter gezegd: de start van jullie leven samen. Voel je je on top of the world? Yes! Of vind je het juist een beetje gek of spannend om zwanger op de foto te gaan..? Geloof mij: geen foto's laten maken van jouw zwangerschap is géén optie. De maanden vliegen voorbij, en het is zo bijzonder om dit later terug te kunnen kijken, voor jezelf, maar ook voor je kindje.

De fijnste periode om een zwangerschapsshoot te doen is tussen de 26 en 32 weken zwanger. Dit kan alleen, met je gezin, thuis of in de natuur: waar jij je prettig bij voelt!

newborn

Een fotoshoot van een pasgeboren kleintje is misschien wel één van de mooiste cadeaus die je jezelf of iemand anders kunt geven.
Die kleine vingertjes, schattige gaapjes... ik leg alles voor jullie vast, puur en naturel.
De newborn shoot vindt in principe in jullie eigen huis plaats, vertrouwd en in alle rust. Ik maak gebruik van natuurlijk daglicht en fotografeer zonder flitser.
Jullie mini staat centraal tijdens de shoot, maar natuurlijk leg ik jullie als compleet gezin ook vast.

De newbornshoot vindt meestal 1 - 3 weken na de geboorte plaats en plannen we vooraf in. Is de shoot toch eerder/later gewenst? Dan kijken we natuurlijk naar een passend moment.

Lukt het - om welke reden dan ook - niet om in de eerste maand foto's te laten maken? Geen zorgen! Het eerste jaar verandert jouw kindje zo snel en veel, dat eigenlijk elke periode waardevol en bijzonder is om vast te leggen (hoi eerste lachje!).

Voor de newbornshoot adviseer ik om te kiezen voor de shoot+album, zodat we voldoende tijd hebben voor alle lieve beelden binnen jullie ritme.

family

Natuurlijk heb je een miljoen foto's van je geliefde(n) op je telefoon. Maar een mooie foto van jullie sámen? Precies... Hoog tijd om dit geluk vast te leggen! We doen dit op een locatie waar iedereen zichzelf kan zijn, bijvoorbeeld in de duinen of juist lekker thuis.

Ik zorg ervoor dat iedereen binnen no-time de camera is vergeten en het ook een fijn moment van aandacht voor elkaar en veel plezier is.

Het mooiste en meest zachte licht bij een buitenshoot krijg je rond zonsopkomst en -ondergang: het bekende golden hour. Wil je dit graag met kleine kindjes doen? Dan raad ik aan om tijdig een shoot te boeken in de lente of herfst!

shoots

kies jouw pakket op maat

In beeld

+/- 1,5 uur fotografie
thuis of in de natuur
12 foto's
kies zelf je favorieten
online galerij

€349

In beeld + album

+/- 2u fotografie
thuis of in de natuur
20 foto's
kies zelf je favorieten
online galerij
* incl luxe mini album *

€419

COMING SOON

nieuw aanbod - voor de gezinnen, moeders & vrouwen in verwachting die een mooie shoot next level willen tillen.

Informatie is op te vragen via info@twentytwelvephotography.nl

volgt

boeken

Wil je graag een shoot boeken? Te gek!

Om teleurstelling te voorkomen adviseer ik om, zeker voor de zwangerschap & newborn shoots, tijdig te boeken (3 a 4 maanden vooraf).
Je ontvangt een uitgebreide brochure met meer informatie over de shoot en (kleding)tips ter voorbereiding. Ook hebben we vooraf contact over jouw wensen bij de shoot.

Boeken kan via de contactpagina of de button op deze pagina.

de shoot

Tijdens de shoot help ik jou/jullie om helemaal op je gemak en vol vertrouwen op de foto te gaan.
Ik heb alle geduld met kindjes en help jullie met kleine aanwijzingen om de meest mooie foto's te creëren.

Regelmatig krijg ik van klanten terug dat ze de shoot als heel relaxed en leuk hebben ervaren; en dat is ook precies wat ik wil. Niet alleen de mooiste foto's maken, maar jou ook van het moment zelf laten genieten.

de foto's

Na afloop van de shoot ga ik aan de slag met alle foto’s. Ik selecteer de allermooiste foto’s en bewerk deze zorgvuldig na. Ik doe dit zowel in kleur als zwart wit. Je ontvangt de foto’s in een online privé galerij. Daar kan je zelf kiezen welke foto's jouw favorieten zijn. Mocht je toch meer foto's willen dan bij het pakket horen, dan kan je deze altijd meebestellen.

Bij pakket II en III ontvang je ook een prachtig fine-art mini-album met daarin minimaal 10 foto's uit de shoot.

Heb je vragen, of andere wensen dan de opties die ik omschrijf? Neem dan gerust contact met mij op.

Prijzen zijn inclusief btw en reiskosten in de regio Haarlem. Ik kom graag naar je toe op een andere locatie, ik reken daarvoor €0,40 p/km vanaf Haarlem. Bij elke opdracht gelden mijn algemene voorwaarden.

Met een grote (familie) groep op de foto? Ik help je graag aan een goede doorverwijzing naar een collega fotograaf, zelf fotografeer ik geen groepen. 

CLOSE