MENU
Fleur_Haarlem-twentytwelvephotography

Hi business woman!

Je hebt een tof bedrijf en wilt dat natuurlijk laten zien aan jouw ideale klant. Ik help jou graag om dit te bereiken met sprekende foto’s! Samen maken we foto’s waarin ik jou in een ongedwongen en gezellige sfeer vastleg. Voorafgaand bespreken we waar jij behoefte aan hebt, wat je wil laten zien en hoe we dit naar een serie gave foto’s kunnen vertalen. Ik denk daarin graag met je mee. De shoot vindt plaats op een locatie die past bij jouw bedrijf en persoonlijkheid. Misschien is dat jouw favoriete koffiebar, het strand of je eigen fijne werkplek? 

Omdat ik geloof dat je als ondernemer af en toe stil mag staan bij jouw inzet en groei krijg je van mij een prachtig ingelijste print bij de beeldbank shoot. Geloof me, deze foto gaat daarvoor jouw startpunt worden!

» Het resultaat van een shoot met mij? Een leuke dag, te gekke foto’s van jezelf, een boost voor je branding en een momentopname waar je later met trots op terug kunt kijken. Want jouw groei staat nooit stil. «

werkwijze en informatie

1. first things first

We starten met een kop koffie (thee mag ook ;) ). Ik vind het te gek om jouw ondernemersverhaal te horen én het helpt jou om met een vertrouwd gevoel voor de camera te staan.

Zijn we lang op pad? Dan zorg ik voor een fijne lunch. Zo vaak doe je dit vast niet, dus we maken er een feestje van!

2. tijdens de shoot

Geen zorgen, ik laat je niet poseren. Ik vind het belangrijk dat er een fijne sfeer is en er gelachen kan worden. Je zult zien, binnen no time ben je de camera vergeten. Tussendoor krijg je van mij een sneak-peak van de foto’s.

Er is altijd ruimte om van kleding te wisselen. Indien je kiest voor een beeldbank shoot is er ook tijd om tussen locaties te wisselen. Sfeerbeelden, bijvoorbeeld van jouw product of jouw werkwijze, maken we ook. Zo krijg je van mij een serie foto’s terug die afwisselend, maar toch één geheel zijn.

3. na de shoot

Na de shoot ga ik aan de slag om de mooiste beelden te selecteren en zorgvuldig na te bewerken, zowel in kleur als zwart-wit. Deze foto’s ontvang je in een beveiligde online galerij.

Het resultaat: je hebt een leuke dag gehad, beeldmateriaal om jouw onderneming een méga boost te geven en foto’s om met trots en zelfvertrouwen naar te kijken!

waar ga jij voor?

investeer in jouw onderneming

business boost

hét startpakket om jouw zichtbaarheid een boost te geven
- 2 uur fotografie
- portret en sfeerbeeld
- 20 foto's in hoge en web resolutie
€249

beeldbank shoot

- 4-5uur fotografie
- lunch op locatie
- portret en sfeerbeeld
- kleding + locatiewissel mogelijk
- 60 foto's in hoge en web resolutie
* incl ingelijste print *

€499

Prijzen zijn exclusief btw en inclusief reiskosten in de regio Haarlem. Ik kom graag naar je toe op een andere locatie, ik reken daarvoor €0,35 p/km vanaf Haarlem. Bij elke opdracht gelden mijn algemene voorwaarden.

CLOSE