MENU
bruidsfotograaf_trouwfotograaf_haarlem_toscance

dé dag

Een dag die in het teken van de liefde vieren staat en die ik dolgraag voor jullie vast leg. Ik volg jullie met veel plezier tijdens deze trouwdag om alle mooie momenten vast te leggen.

Jullie genieten van de allermooiste dag, en ik zorg ervoor dat jullie deze voor altijd kunnen herleven met liefdevolle foto’s die jullie eigen verhaal vertellen.

Een Amsterdamse citywedding, Toscaanse bruiloft, intieme elegante setting of een prachtig feest op jullie eigen unieke manier, ik kan niet wachten om het vast te leggen!

Over mij

Bruiloften vind ik een waar feest om vast te mogen leggen, aan mij heb je dan ook een enthousiaste fotografe die – zonder op de voorgrond te treden – ervoor zorgt dat geen moment verloren gaat.

Ik ben altijd op zoek naar de mooiste versie van een authentiek en oprecht moment.

Mijn fotografie stijl is verhalend, met oog voor detail, emotie en elegantie.

Let's meet

Ben je benieuwd of ik de fotograaf voor jullie ben en nog beschikbaar op jullie trouwdag? Dan hoor ik graag meer over jullie, alle mooie plannen en op welke dag jullie gaan trouwen. Ben ik op jullie datum beschikbaar, dan stuur ik je mijn trouwbrochure toe en plannen we een persoonlijk kennismakingsgesprek in om elkaar te leren kennen.

Graag hoor ik dan nog veel meer over jullie! Ik denk tijdens dit gesprek graag met jullie wensen mee, we kijken samen naar een complete trouwserie die ik heb vastgelegd en natuurlijk mogen jullie al je vragen stellen.

"precies hoe we het ons herinneren"

LAURA EN WARD

Sarah is echt een fantastische fotografe! Ze heeft onze trouwdag zo mooi vastgelegd, met veel oog voor detail, emoties en prachtige kleurstelling. Het is een feestje om onze dag zo her te beleven, precies hoe we het ons herinneren!

bruiloft_destinationwedding_trouwfotograaf

investering

mijn tarieven

Het starttarief voor mij als fotograaf op jullie bruiloft bedraagt €1875,-
Dit is inclusief 
– vrijblijvend kennismakingsgesprek
– detailgesprek voor bruiloft
6 uur fotografie op de trouwdag (meer is mogelijk)
– een uitgebreide preview binnen 1 week na de bruiloft, geleverd in een online privé gallery die je kan delen met al je familie en vrienden.
– minimaal 250 zorgvuldig nabewerkte beelden, digitaal geleverd
– luxe fine-art album 
.
Wil je mij langer dan 6 uur boeken, trouwen jullie in het buitenland, ben je benieuwd naar de trouwalbums, of heb je andere aanvullende wensen? Meer opties vind je in mijn trouwbrochure en bespreken we tijdens de kennismaking! 
trouwfotograaf_italie_toscane
trouwfotograaf_italie_toscane
trouwfotograaf_italie_toscane
trouwfotografie Frankrijk Domaine Rennepont bruidspaar
trouwfotografie diner locatie domaine rennepont
golden hour bruidspaar Frankrijk
getting ready bruid trouwjurk vogue
getting ready bruid pumps Dior
bruid en bruidegom

"een cadeau voor het leven"

CHARLOTTE & STEFAN

Voor onze bruiloft waren we op zoek naar een fotograaf met een warme, sophisticated en natuurlijke stijl. We hoefden hiervoor niet lang na te denken en boekten Sarah voor onze bruiloft. Haar gevoel voor stijl, detail en sfeer sprak ons meteen aan. Sarah heeft onze dag met veel liefde vastgelegd, en dit zie je ook echt terug in de foto’s. We zijn dan ook onwijs blij met de foto’s! Ze zijn ontzettend waardevol en een cadeau voor het leven. 

Sarah is een fijn persoon in omgang, ze is spontaan, toegankelijk, kalm en heeft een dosis goede humor, dé ingrediënten om je meteen op je gemak te laten voelen. Ook is ze erg professioneel in haar werk, ze denkt graag met je mee en neemt je mee in het gehele proces zodat je weet wat je kunt verwachten. Kortom, echt een aanrader!

Lieve Sarah, nogmaals dank dat je onderdeel was van onze dag en dit op jouw unieke wijze prachtig hebt weten vast te leggen!

Let’s meet

Ben je benieuwd of ik de fotograaf voor jullie ben en nog beschikbaar ben op jullie trouwdag? Leuk!

Dan hoor ik graag meer over jullie, alle mooie plannen en op welke dag jullie gaan trouwen. Ben ik op jullie datum beschikbaar, dan stuur ik je mijn trouwbrochure toe en plannen we een vrijblijvend persoonlijk kennismakingsgesprek in om elkaar te leren kennen. Graag hoor ik dan nog veel meer over jullie! Ik denk tijdens dit gesprek graag met jullie wensen mee, we kijken samen naar een complete trouwserie die ik heb vastgelegd en natuurlijk mogen jullie al je vragen stellen.

Meer informatie

Ik hoor graag meer over jullie trouwplannen!

CLOSE