MENU
bruidsfotograaf_trouwfotograaf_haarlem_toscance

dé dag

En dag die in het teken van de liefde vieren staat en die ik dolgraag voor jullie vast leg. Ik volg jullie met veel plezier tijdens deze trouwdag om alle mooie momenten vast te leggen.

Jullie genieten van de allermooiste dag, en ik zorg ervoor dat jullie deze voor altijd kunnen herleven met liefdevolle foto’s die jullie eigen verhaal vertellen.

Een Amsterdamse citywedding, Toscaanse bruiloft, intieme elegante setting of een prachtig feest op jullie eigen unieke manier, ik kan niet wachten om het vast te leggen!

Over mij

Bruiloften vind ik een waar feest om vast te mogen leggen, aan mij heb je dan ook een enthousiaste fotografe die – zonder op de voorgrond te treden – ervoor zorgt dat geen moment verloren gaat.

Ik ben altijd op zoek naar de mooiste versie van een authentiek en oprecht moment.

Mijn fotografie stijl is verhalend, met oog voor detail, emotie en elegantie.

Let's meet

Ben je benieuwd of ik de fotograaf voor jullie ben en nog beschikbaar op jullie trouwdag? Dan hoor ik graag meer over jullie, alle mooie plannen en op welke dag jullie gaan trouwen. Ben ik op jullie datum beschikbaar, dan stuur ik je mijn trouwbrochure toe en plannen we een persoonlijk kennismakingsgesprek in om elkaar te leren kennen.

Graag hoor ik dan nog veel meer over jullie! Ik denk tijdens dit gesprek graag met jullie wensen mee, we kijken samen naar een complete trouwserie die ik heb vastgelegd en natuurlijk mogen jullie al je vragen stellen.

bruiloft_destinationwedding_trouwfotograaf

investering

mijn tarieven

Het starttarief voor mij als fotograaf op jullie bruiloft bedraagt €1875,-
Dit is inclusief 
– vrijblijvend kennismakingsgesprek
– detailgesprek voor bruiloft
6 uur fotografie op de trouwdag (meer is mogelijk)
– een uitgebreide preview binnen 1 week na de bruiloft, geleverd in een online privé gallery die je kan delen met al je familie en vrienden.
– minimaal 250 zorgvuldig nabewerkte beelden, digitaal geleverd
– luxe fine-art album 
.
Wil je mij langer dan 6 uur boeken, trouwen jullie in het buitenland, ben je benieuwd naar de trouwalbums, of heb je andere aanvullende wensen? Meer opties vind je in mijn trouwbrochure en bespreken we tijdens de kennismaking! 
trouwfotograaf_italie_toscane
trouwfotograaf_italie_toscane
trouwfotograaf_italie_toscane

Let’s meet

Ben je benieuwd of ik de fotograaf voor jullie ben en nog beschikbaar ben op jullie trouwdag? Leuk!

Dan hoor ik graag meer over jullie, alle mooie plannen en op welke dag jullie gaan trouwen. Ben ik op jullie datum beschikbaar, dan stuur ik je mijn trouwbrochure toe en plannen we een vrijblijvend persoonlijk kennismakingsgesprek in om elkaar te leren kennen. Graag hoor ik dan nog veel meer over jullie! Ik denk tijdens dit gesprek graag met jullie wensen mee, we kijken samen naar een complete trouwserie die ik heb vastgelegd en natuurlijk mogen jullie al je vragen stellen.

Meer informatie

Ik hoor graag meer over jullie trouwplannen!

CLOSE