MENU

“ It’s more important to click with people than to click the shutter ”

Alfred Eisenstaedt

twentytwelve photography

fact #1

Ik ben jarig op 20 december.
Precies, vandaar de naam TwentyTwelve Photography!

Voor mij is dit een feestdag (taart! wijn!), maar ook een dag waarop ik stilsta bij het afgelopen jaar. Dat is ook wat met ik mijn foto’s wil bereiken; een moment creëren om plezier te hebben, en een herinnering vastleggen om op terug te kunnen kijken.

01
06

fact #2

Ik ben dol op het strand. Mijn man en ik hadden daar ooit onze eerste date en we zijn er zelfs getrouwd! Ook bij Abel kun je regelmatig zand terugvinden in haren en oren. Jup, die rolt het liefste door het zand. Dat doe ik dan weer niet. Ok soms.

02
06
twentytwelvephotography

fact #3

Ik kan niet zonder koffie in de ochtend. En de rest van de dag eigenlijk ook niet ;). Favorieten zijn zwarte koffie en havermelk cappuccino's!

Wil je weten waar je lekkere koffie kunt scoren in Haarlem? I'm your girl!

03
06

fact #4

Ik hou van lekker eten. En de mannen in mijn leven gelukkig ook. Van ontbijt tot borrel en van uitgebreid uit eten tot pizza op de stoep. I love it all :)

04
06

fact #5

Van de natuur kan ik intens genieten;
mooi licht dat door de bomen schijnt, een pastelkleurige zonsondergang, een onstuimige zee, Hollandse wolkenluchten of een heldere maan.
Daarom vind ik de lente en herfst zulke fijne seizoenen, er is dan zoveel kleur en verandering te zien.

05
06

fact #6

Waar ik heel erg vrolijk van word:
mijn vriendinnen, 90's RnB en hiphop, tijdschriften, de weekendkrant (vooral wanneer die in rust en met koffie vergezeld gaat, tegenwoordig een zeldzaamheid), kleuterpraat, to-do-lijstjes afvinken, kinderen die de slappe lach hebben, verse bloemen in huis, zomeravonden in Italie.

06
06

Denk je dat wij bij elkaar passen en spreekt mijn stijl jou aan? Neem dan contact op voor meer info. Ik kijk er naar uit van je te horen!

Liefs, Sarah

 

CLOSE